Nu snöar det i Danmark!

Sveriges Rese- och Turistråd kör undervecka 40 i gång årets stora Vinterkampanj på den danska marknaden. Kampanjen omsätter drygt sex miljoner sek och inkluderar ett stort antal målgruppsinriktade aktiviteter mot den danska marknaden. Årets stora nyhet är en landstäckande Tv-reklamkampanj, som ska öka intresset och medvetenheten för SneSverige som Vinterdestination. Filmen kan ni se på kampanjsiten www.snesverige.dk.

SneSverige-bilagan distribueras i 450 000 ex. med de stora dagstidningarna den 2/10 och som följs upp med en massiv annonsering via Internet/print och produktannonsering för de olika deltagarna. Pressbearbetningen är högprioriterat och den 30/10 är det dags för årets Skievent i Köpenhamn då bl.a. Pernilla Wiberg kommer att ge intervjuer i det svenska tältet. Kampanjen som är en del av Fjällprojektet är ett samarbete mellan 27 olika svenska och danska deltagare.
För mer information om hur just du som turistföretagare kan delta i kommande kampanjer kontakta:

Elisabet Skylare
Tel: +45 33 30 13 74
Fax: +45 33 30 13 77
E-mail: elisabet.skylare@swetourism.dk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *