Nu är det åter dags för Swedish Workshop. Den är förlagd till Varberg i samband med TUR2004. Datumen för workshopen är 23-25 mars 2004.

Kriterier för säljare

Kriterierna är framtagna för att vi skall stärka vår ställning som turistland genom att se till att vi tar fram produkter, som motsvarar önskemålen på olika marknader beträffande kvalité, pris, distribution etc. Vi har genom utvärderingar från tidigare workshopar och diskussioner mellan oss och köparna kommit fram till att en säljare och dess produkter måste motsvara följande kriterier:

· Utbud, program och priser avseende 2005 måste finnas vid årets workshop.
· Prissatta produkter och programförslag. Fakta om produkterna ska innefatta giltighetstid, vad som är inkluderat i priset och övrig fakta som är viktigt för programmet.
· Uppföljning av möten efter workshopen ska ske inom en vecka.
· Bokning ska kunna bekräftas inom 8 arbetstimmar, om inte annat avtalats med köparen. Vid större offerter bör svar skickas inom denna tid med angivelse om när bekräftelse kan förväntas.
· Produktinformation måste finnas minst på engelska, och helst på marknadens språk.
· Den som deltar måste ha mandat för att genomföra affären.
· Produkten ska vara bokningsbar.

Vilka kan delta?
Swedish Workshop vänder sig dels till dig som redan har en aktiv bearbetning på utlandsmarknaden, men är även ett kostnadseffektivt sätt för dig som planerar att påbörja ett samarbete med utländska researrangörer. Det finns en stor efterfrågan från utlandet på samtliga delar av Sverige (se utvärdering från Swedish Workshop 2003).

Pris och anmälan
Priset är 18 000 SEK exkl moms per företag inklusive en person och medföljande person som sitter vid samma bord kostar 9 000 SEK exkl moms. I priset ingår bord med bordsskylt, måltider samt kvällsarrangemangen. Kom ihåg att boka hotellrum Anmälan skall vara oss tillhanda senast den 23 januari 2004.

Anmälan till Swedish Workshop.
Program till Swedish Workshop.
Praktisk information
Product Manual (deadline den 11 februari 2004.)

Information om flygbiljetter med SAS
SAS erbjuder rabatterade biljetter i samband med Swedish Workshop i Varberg. Du bokar biljetten själv genom SAS Direkt på 0770 727 727 eller genom din resebyrå. Uppge koden QTUR2004. Priset för biljetterna är SEK 600.- enkel resa + skatter och debiteringsavgift. Priset gäller från följande destinationer: Kiruna, Luleå, Malmö. Umeå, Örnsköldsvik, Östersund, Sundsvall, Karlstad, Stockholm samt Kalmar.

Om du önskar transport från Landvetter till Varberg, klicka här.
Fyll i formuläret och faxa det till oss senast den 18 februari.
För ytterligare information kontakta:

Gunilla Sjöberg, projektledare, gunilla.sjoberg@swetourism.se
Maria Johansson, projektassistent, maria.johansson@swetourism.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *