Varumärkeskoncept för Sverige – Space for Minds

Varumärkeskonceptet Space for Minds innebär i korthet att komplettera den kända bilden av Sverige med mycket ”space” i form av natur, vidder, fjäll, vatten – kort sagt rumslig yta, med ett Sverige som också erbjuder ”mentalt” utrymme; ett spännande land med ett spännande folk som ständigt befinner sig i fronten internationellt oavsett om det gäller högteknologi, kultur, mat, mode, film, musik, idrott eller livsstil; ett land där den fria tanken, öppenhet, avsaknad av hierarkier, modernt ledarskap, jämställdhet och relativ jämliket har lett till kreativitet och nytänkande på många områden.
Space for Minds ska bygga ”en dynamisk scen”, på vilken destinationer och produkter ska kunna agera och göra sig synliga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *